Ons team

Nancy Xhofleer

Mijn naam is Nancy Xhofleer en ik heb Nederlands recht gestudeerd met als Master vak Gezondheidsrecht. Daarnaast heb ik een verpleegkundige opleiding gedaan en een hbo-studie Toegepaste Psychologie. Mijn ervaring ligt bij het werken met (jong) volwassenen, middelmatige leeftijd en ouderen met psychiatrische problematiek en terminale zorg. Sinds 2012 ben ik ook werkzaam als ambulant begeleider. Ik ben een open persoonlijkheid en doe mijn werk met veel affiniteit en plezier.

De afgelopen 14 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de zorg, in alle aspecten die zorg gerelateerd zijn. De ervaring in de thuiszorg als verpleegkundige, terminale zorg en in de psychiatrische problematiek hebben mij geleerd dat iedereen anders is en zorg op maat toegepast op individualiteit heel belangrijk is voor mensen die hulp nodig hebben.

In mijn eigen leven heb ik de nodige ervaring opgedaan en geleerd dat alles een weg kan en mag vinden om weer in verbinding te komen met jezelf. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om na vallen weer op een eigen manier op te kunnen staan. Daar zullen wij jou in alle aspecten bij ondersteunen.

Leroy

Mijn ervaring is het bieden van verzorging en begeleiding, zodat mensen zelf de regie van hun leven terugkrijgen en daarbij omgaan met de beperkingen die daaruit voortkomen. Door mijn verzorgende opleiding ben ik in de wijkverpleging in verschillende situaties terecht gekomen en de basis is altijd voor mij om te kijken wat jij belangrijk vindt en hoe wij samen er het beste van kunnen maken, zo haalt iedereen hebt best haalbare uit elke situatie. Ik kan werken met alle leeftijden en heb daar ook ruim ervaring in.

Ook in mijn eigen leven heb ik van nabij ondervonden wat er kan veranderen als je afhankelijk wordt van zorg en tegen welke problemen je op kan lopen. Daarom wil ik dat stukje juist anders doen en kijken vanuit de mogelijkheden die er wel zijn, in plaats van in beperkingen denken.

Bram

Mijn specialisme is begeleiding bieden om de (zelf)regie in het leven terug te krijgen en/of omgang met het ziektebeeld dragelijk te houden/krijgen. Door mijn opleiding HBO-verpleegkunde richting psychiatrie ben ik breed opgeleid om in vrijwel alle situaties een passende en dragelijke oplossing te vinden op basis van wetenschappelijk onderzoek en resultaten in de praktijk. Ik kan werken met alle leeftijden, zowel jeugd, middelmatige leeftijd en ouderen.

Door mijn jarenlange ervaring in de zorg ben ik overal inzetbaar en denk ik altijd in mogelijkheden. Wij werken met veel plezier en willen dit ook overbrengen in onze zorg aan jou!