Nancy is sinds in december 2013 bij mij gekomen. Door verschillende privé omstandigheden zat ik op dat moment mentaal in een behoorlijk diep dal. In november 2013 moest mijn toenmalige hulpverleenster door privé omstandigheden stoppen met mij te begeleiden. Door de goede vertrouwensband en de voor mij zeer positieve samenwerking kwam dit zeer hard aan voor mij. En vroeg ik mij af of ik zo’n steun en hulp ooit terug zou kunnen vinden.

Nancy kreeg de zware taak mij hier over heen te helpen, en beetje bij beetje lukt haar dat, wel weten we beide dat het een lange weg zal worden en dat we op dat gebied nog heel veel winst kunnen halen.

Naast de begeleiding die ik van Nancy krijg voor mijn Asperger kan ik met Nancy ook zeer openhartig praten over mijn gevoelens en verleden. Nancy luistert geduldig en weet mijn (soms) starre gedachten en handelen (wat Asperger nou eenmaal helaas teweegbrengt) positief en nuchter te benaderen en terug te koppelen naar mij.

Zij weet door haar positieve en vrolijke inzet mij in te laten zien dat ik de dingen die ik met mijn vorige begeleidster gestart ben ook met haar kan door pakken. Al met al ben ik zeer gelukkig en tevreden met Nancy, en kan alleen maar hopen dat we nog lang samen zullen werken.

Pepito

Nancy werkt nu een aantal maanden hier bij en voor mij.
Altijd vrolijk, weet heel goed waar ze me bezig is. Activeert, stimuleert om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren. Betrouwbaar en eerlijk wat ik heel erg belangrijk vind. Dus u begrijpt ik ben heel blij met haar.

Yvonne